PLANTERING & PLANTFÖRSÄLJNING

Med förädlade plantor och väl utförd plantering kommer återväxten igång snabbt och din skog får bästa möjliga start i livet. Därför är det viktigt att detta sköts noggrant och är väl genomtänkt.

Under åren har vi utvecklat en effektiv organisation och har skaffat ett brett kontaktnät med erfarna plantörer som står redo att hjälpa dig så att just din skog får bästa möjliga förutsättning att växa till sig. Vi har en hög återkommandegrad på våra plantörer vilket tillsammans med ständig vidareutbildning borgar för en hög kvalitet på utfört arbete.

Vi säljer förädlade plantor av andra och tredje generationen som ger upp till 20% högre tillväxt än ”vanliga” plantor. Vi ger även råd vid val av plantor beroende på typ av mark.

Våra kunder är såväl den enskilde markägaren som de stora skogsbolagen från Småland upp till Norrbotten.

Vi ordnar allt ifrån plantor och plantering till efterbehandling av dina plantor. Med vår helhetslösning "Planta i backen" blir det enkelt och lönsamt för dig som markägare och är du virkesköpare kommer du dessutom få tid över till annat.

Kontaka oss redan idag!

 

Kontaktperson

Planteringsanschef, Marknadsutv.
Rickard Moritz
Tel 070-158 45 52
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Värne Skogstjänst 574 93 Vetlanda   |    Tel 0383-513 50    |    Fax 0383-513 70     |     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Google tracking code