Skuggstyrelsen

Vi har sedan en tid tillbaka känt ett behov av att skapa en arbetsgrupp som med kompetens och erfarenhet skulle kunna fungera rådgivande i de olika vägval som företaget hela tiden ställs inför.

Vi tillfrågade Åke Andersson, Bertil Lönnäs och Boo Sjöberg som alla tackade ja till detta. De har med sitt kunnande och sina erfarenheter inneburit ett stort stöd för oss och vi känner att vi vuxit som företag. Vi ser därför fram emot ett fortsatt gott samarbete framöver!

 

Åke har sitt förflutna inom Domänverket, sedermera Sveaskog. Han har haft flera olika chefsbefattningar inom Sveaskog och har en gedigen kompetens och erfarenhet när det gäller virkesmarknad och handel. Han är även själv skogsägare. 

Bertil har under många år arbetat som VD på Söderhamn Eriksson, ett världsledande företag inom sågverksbranschen när det gäller tillverkning av sågverksmaskiner. Med sin kompetens och de många kontakter som Bertil har med sågverksägare, speciellt här i Sverige, har han skaffat sig stora kunskaper och erfarenheter inom branschen. Bertil är också skogsägare.


Boo
har arbetat med ekonomi i över 30 år och varit övergripande ekonomiskt ansvarig i bolaget sedan starten 1989. Boo känner till Värne Skogstjänst utan och innan och är till ovärderlig hjälp för oss.

 

Värne Skogstjänst 574 93 Vetlanda   |    Tel 0383-513 50    |    Fax 0383-513 70     |     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Google tracking code